user_mobilelogo

Phil Aspers - Presentatie op BospopMijn naam is Phil Aspers en ben sinds 2003 actief als DJ in regio Weert en omstreken. Muziek is mijn grootste passie. Het begon in Café de Brouwer aan de Oelemarkt in Weert, later volgde de Carte Blanche om vervolgens naar De Basta op Stratums Eind in Eindhoven te gaan.

 

DJ in kroegen

Het draaien in kroegen en feestcafé’s doe ik nog steeds. Een paar jaar terug startte ik i.s.m. de Gotcha in Weert een eigen concept genaamd "Dance Classics". Een feest waarbij de grootste hits maar ook zeker die vergeten nog altijd heerlijke tracks uit de 80’s, 90’s en 00’s voorbij kwamen!

Na een fantastische tijd in de Gotcha verhuisde het concept naar de Apostel in Weert. De naam werd veranderd in "Floor Phillers" en deze avonden zorgen nog altijd voor fantastisch publiek en een geweldige sfeer in één van de leukste kroegen van Weert!

 

Eigen drive-in show

Met mijn eigen drive-in show draai ik bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen en andere partijen. Van tentfeest tot housewarming party, als er een feestje is ben ik er bij!

"Kijken naar je publiek" is misschien wel het belangrijkste wat je als allround DJ moet doen. Voel de sfeer aan en draai de juiste platen op het juiste moment.

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij BCM Music Systems. Als audio & video medewerker op de muziekafdeling ben ik mede verantwoordelijk voor een juiste muziekprogrammering voor onze klanten in de horeca en retail branche. Met klanten over de hele wereld is BCM Music Systems uitgegroeid tot een speler van wereldformaat.

 

Presentator

Bovenstaande activiteiten hebben mij vele mooie kansen gegeven. Zo heb ik in 2012 en 2013 de presentatie mogen verzorgen op het Moulin Blues festival in Ospel. Het grootste Blues & Roots festival van Nederland. Ook op het Bospop festival is de presentatie voor mijn rekening. Dit doe ik tevens vanaf het jaar 2012 en ik hoop uiteraard dat er nog vele jaren mogen volgen.

Dus, heb jij binnenkort een feestje? Speciale wensen? Laat het me horen. Ik kom graag een keer langs om de details te bespreken!

Groeten Phil Aspers

Contact

Phil Aspers

T: 06 217 022 31

E:

Waarom DJ Phil?

  •  Allround DJ
  •  Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Professioneel
  •  Betaalbaar

Terugbelverzoek

Vul je gegevens in: